Skip to main content

Deelkeuring

Deelkeuring

Indien u zekerheid wilt hebben over de conditie van een specifiek onderdeel van de boot, die u reeds bezit of de boot die u van plan bent te kopen, dan kunt u een ook een deelkeuring laten uitvoeren.

JDjachtexpertise biedt een aantal standaard deelkeuringen aan. Maar u kunt in overleg ook een deelkeuring op maat laten uitvoeren.

Mogelijke deelkeuringen zijn:

  • Huiddiktemeting: van een stalen of aluminium romp met behulp van de betrouwbare Cygnus 4+ huiddiktemeter.
  • Osmosekeuring: middels onder andere een vochtmeting en controle op delaminatie van het onderwaterschip van een polyester boot.
  • Constructiekeuring: inspectie van de romp/kielverbinding, stuurinstallatie, spanten, schotten, puttingen, mastondersteuning etc.
  • Teakdekkeuring: inspectie van het teak, de voegen, de verlijming, etc.. Het dek wordt beklopt en vochtgehalte gemeten om eventuele gebreken in kaart te brengen.
  • Tuigagekeuring: inspectie van het staand want (verstaging), puttingen, lopend want, mastondersteuning, alle overige hardware en de zeilen. In samenspraak kan in de mast worden geklommen voor inspectie van de masttop.

Voor meer informatie over en kosten van een deelkeuring, neemt u vrijblijvend contact op.

Aanvraagformulier deelkeuring

Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en ontvang de actuele tarieven voor de deelkeuring van uw jacht.

    Van een osmosekeuring in een polyester onderwaterschip, een huiddiktemeting van een stalen schip tot een teakdekkeuring. Deelkeuringen worden op maat aangeboden bij JDjachtexpertise.

    JDjachtexpertise Deelkeuring